Gezocht: 489 hondenliefhebbers

Eind dit jaar hopen we de eerste oudere en kwetsbare honden op te vangen in ons nieuwe opvangcentrum in Twente. Maar we hebben dringend geld nodig om goede (medische) zorg te kunnen bieden aan de seniorhonden. Helaas ontvangen wij geen subsidie van de overheid of bijdrage van een loterij. Daarom zoeken we vóór 1 juli 489 nieuwe maandelijkse donateurs. 

Lees meer

In een groene en natuurlijke omgeving krijgen de seniorhonden een plekje helemaal toegepast op hun persoonlijke behoefte. De hond staat echt centraal. We willen met dit centrum andere asielen en opvangcentra in Nederland en Europa inspireren.

Impressie hondenopvangcentrum Den Ham

Onze focus ligt op de opvang van oudere honden, zoals Nero (foto boven). Toen zijn eigenaresse haar woning werd uitgezet, moest er met spoed een plek voor hem gevonden worden. Het reguliere asiel wilde de Collie vanwege zijn leeftijd niet opnemen. Ten einde raad werd besloten hem bij de dierenarts te brengen voor euthanasie. Gelukkig weigerde deze. Maar er zijn in Nederland tientallen oudere honden zoals Nero. Daarom is een goed opvangcentrum voor seniorhonden heel hard nodig.

Sluiten

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Lees hier ons privacy statement. Als je je telefoonnummer invult, dan mogen we je bellen over hoe we samen de honden kunnen helpen.

© 2023 Koninklijke Hondenbescherming