Gezocht: 623 hondenliefhebbers

In 2020 hebben we ons kantoorpand in Den Haag verkocht om onze droom waar te maken: een eigen hondenopvangcentrum voor oudere en kwetsbare honden. Inmiddels zijn we klaar om in Den Ham (Twente) de eerste honden op te vangen. Maar door de enorm gestegen bouwkosten is ons geld zo goed als op. Daarom zoeken we zo snel mogelijk 623 nieuwe maandelijkse donateurs om oudere honden de broodnodige hulp te bieden. 

Lees meer

Open in afgeslankte vorm
Op korte termijn kunnen we slechts een deel van de verblijven en speelvelden in gebruik nemen voor honden uit de meest schrijnende situaties. Ook de wens voor een dierenartskamer en een trimsalon moeten wij op de langere baan schuiven. Om meer hondenverblijven in gebruik te kunnen nemen, hebben wij dringend nieuwe donateurs nodig. 

Onnodige euthanasie voorkomen
Toen het baasje van de nog relatief fitte 10-jarige Ximon (zie foto boven) plotseling overleed, opperde de familie euthanasie. Gelukkig hebben we dit weten te voorkomen. Maar er zijn in Nederland nog veel meer oudere honden zoals Ximon. Daarom is een goed opvangcentrum voor seniorhonden heel hard nodig.

Sluiten

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Lees hier ons privacy statement. Als je je telefoonnummer invult, dan mogen we je bellen over hoe we samen de honden kunnen helpen.

© 2023 Koninklijke Hondenbescherming